bugün

entry'ler (1025)

corona virüsü

herkese derinden dokunan virüs. bitmesi temennimiz.

tankwa town

ardd guilli moyare pah'gellam presse, a mi gueirre ber a bor! dhill'ki doyya khoynnã koda, dhill'ki doyya khoynnã. a mi khoy ikke karone munntu, ke morika po desu oaynna. tu var; dhill'ki doyya khoynnã, dek koda, dhill'ki doyya khoynnã.

oliver koletzki'nin bestecisi olduğu harika ötesi şarkı. farklı kafalar için önerilir. şarkı (bkz: bengalce)dir

ünal karaman

Ünal Karaman’ın hocalığı. Birisi gönderdi şampiyonluktan oldu. Diğeri getirdi kümede kalacak.

selahattin demirtaş

karısının yandığı söyleniyormuş. almak lazım ganimeti.

ülken için ölür müsün

iktidar için ölmek başka ülken için ölmek başka. iktidar için gerekirse suriyeye kaçarım. ülkem için ilk ölürüm.

28 haziran 2020 başakşehir galatasaray maçı

baykuş'un kafasını akbaba koparttı.

younes belhanda

galatasaray'da younes belhanda isimli bir çirkin fare orospu çocuğu var. allah'a yemin olsun ki seni düğünümde bile oynatmam çirkin arap.

berkin elvan 15 inde bir güzel insan

Büyüyeceği belli olan her tehlike, daha başta önlenmeli; düşman güçlenip büyük zarar verecek duruma gelmeden ezilmelidir

emre belözoğlu

gözümde köpekle eş değer olan bir insan.

ünal karaman

Ünal Karaman gönderilmeyip oynattığı mükemmel futbolla şampiyon yapacaktı.
Ünal'ı gönderip Hüseyin Cimşir'i getirenler için hesap verme vakti.

hüseyin cimşir

Trabzonsporlu oyuncular aylardır Hüseyin Çimşir'i taşıdı. Ama Hüseyin Çimşir aynı katkıyı oyuncuları formsuzken takımına yapamadı. Trabzonspor son 2 haftadır öndeyken 4 puan kaybetti. Hüseyin Çimşir B,C ve D planları üretemeyince puanlar kaybetti. Hakem Rodriguez'i haksız atmasına rağmen Trabzonspor koskoca 45 dakika pozisyon üretemedi. Hakemin tedavisine bile olumlu yanıt veremedi. Trabzonspor pandemi öncesi son 4 maç kötü oynarken kazanıyordu. Ama şimdi kötü oynarken bile kazanamıyor. Oyun gücü ve temposu çok aşağılara indi. Stres ve baskıda artınca pozisyona giremez oldu.

27 haziran 2020 trabzonspor ankaragücü maçı

Ünal'ı gönderip Hüseyin Cimşir'i getirenler için hesap verme vakti.

sic mundus creatus est

dark dizisinin 1. sezon 6. bölümünün ismidir. bölümün isminden anlaşılacağı üzere dizinin bu bölümünde antik yunan mitolojisi'nden bolca kesitler gördük. ulrich'in kızı martha rol aldığı oyunda önemli bir yunan miti olan minos'un labirenti mitinde girit kralı minos'un kızı ariadne'yi canlandırdı. bu oyun sergilenirken o sırada ormandaki meşhur zamanlar arası geçişinin gerçekleştiği mağaraya giren sarı montlu jonas kardeşimizin tıpkı mitte daidalos'un yapmış olduğu gibi bir ip yardımı ile yolunu bulmaya çalıştığını gördük.

emmanuel macron

macron bugünde bize sallamış. ulan bu fransa'nın beyaz bayrak çekmekten başka başarısı yok. bunlar neyine güveniyor lan??

ahmet ağaoğlu

herkes burada boş yorum sallıyor. orada olan lobi savaşıdır, başkanım alnın akdır, taraftarın arkandadır.

aklı başında olan kişiler neyin ne olduğunu çok iyi görüp anlıyor.

türk ordusu vs mısır ordusu

en büyük başarıları nedir bu aptal mısır ordusunun? (bkz: 6 gün savaşları)nda bir tane uçak kaldıramadan tüm filosunun israil tarafından paramparça edilmesi mi?

hüseyin çimşir

bırak git hoca. geldin ünal’ın dişiyle tırnağıyla kurduğu kadroya çöktün, topçuyken neydin ki antrenör olacaksın. senin çapın orda olmaya yetmez.

kader filmi

Rahatsız edici bir filmdir. Şahin taksiler,bozuk istanbul sokakları, hayatın gerçekliğini çirkinliği en güzel şekilde yansıtmış bir film. o mobilyacı dükkanı, o çirkin halılar, o fuji film zarfı, o ercan taner'in maç anlatımı, hele de "süleymaanuu" deyişi... her şey bu kadar gerçekken ve her şeyin bu kadar gerçekliği bu derece çirkinken nasıl oldu da hayal oldun kaldın be bekir'im?

"sonra bak oğlum dedim kendi kendime yolu yok çekeceksin isyan etmenin faydası yok kaderin böyle
yol belli ey basını usul usul yürü şimdi....."

geceye bir replik bırak

-legolas, elf gözlerin neler görüyor?
+kuzeydoğu'ya dönüyorlar, hobbitleri, isengard'a götürüyorlar.

eşkıya

"Korkma, sadece toprağa gideceksin, sonra toprak olacaksın, sonra sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceksin, oradan özüne ulaşacaksın, çiçeğin özüne bir arı konacak, belki... belki o arı ben olacağım…"